SIMPLITATE. PERFECȚIUNE.

Calitatea imaginii, acum în forma perfectă

OLED Smart ThinQ AI 

*LG OLED TV este cea mai bine vândută marca de OLED, începând cu anul 2013.

Bazat pe un clasament independent, realizat de HIS Markit, Technology Group, TV Stes Market Tracker, Q4 2017. Pentru mai multe detalii, vizitați technology.ihs.com

Integrat în casa ta

LG SIGNATURE OLED TV W se îmbină perfect cu peretele, astfel încât să îți utilizezi în mod optim spațiul. Este armonizat cu designul tău de interior și complementează stilul tău de viață

 
 

Smart AI

Imagine AI

Sunet AI

Smart ThinQ AI

Cu LG ThinQ AI, poți să faci o mulțime de lucruri utilizând doar vocea. Dialoghezi liber datorită recunoașterii vocale și primești recomandări de conținuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare. In plus, datorita Procesorului α9 de a doua generație actualizat cu algoritmul AI Deep Learning își optimizează viteza, grafica și sunetul.

Pixelii auto-iluminați oferă nuanța de negru perfectă, care scoate în evidență bogăția și intensitatea culorilor.

 

 

Părerea experților

”Televizorul smart LG OLED B9 poate afisa imagini cu un contrast infinit (un contrast între partea luminoasa si cea cu pixeli stinsi), negrul perfect..."

"Pe final de 2019 ne aflam deja in situatia in care tv-urile UHD si SMART au devenit mainstream, iar clientii pun tot mai mult accent pe functiile SMART..."

”Televizoarul LG OLED B9 reusestesa aduca cinematogr-aful la noi acasa, indiferent de ecran, de 55 sau 65 de inci. Este capabil sa ofere culori..."

”Când vreti sa alegeți un TV OLED trebuie sa tineti cont ca LG este cel mai mare furnizor de paneluri OLED din lume. Printre punctele forte as enumera..."

 
 
Vezi catalogul electronic pentru
gama de televizoare OLED 2020
 

Descoperă gama de televizoare LG OLED AI ThinQ

Seria WX

Seria ZX

Seria GX

Seria B9

Seria CX

Seria RX

Seria BX

 

Parteneri LG

emag.png
media.png
flanco.png
altex.png
av-store-logo.png
logo-evomag.png
logo-pc-garage.png

© 2020 LG Electronics Romania

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Blogger - Black Circle
2020_65_WX_A_15